KDK rengøring hovedlogo - Rengøring i esbjerg vejen og kolding kommune

…tager skidtet for dig

De 6 største fejltagelser du skal undgå i din flytning

De 6 største fejltagelser du skal undgå i din flytning

Du skal undgå at lave fejltagelser i din flyting. For der er mange ting, der kan gå galt. Alt fra dine ting, der går i stykker, til dig selv og dine hjælpere, der kan komme til skade. Og de kan ske, fordi du laver fejltagelser igennem din flytning, der nemt kunne undgås. Disse fejltagelser skal du helt undgå, så du især ikke kommer til skade, ødelægger noget eller gennemgår en stressfyldt flytning

Derfor har vi lavet denne liste, der viser dig, hvad de største fejltagelser er hos dem, der går igennem en flytning.

Relateret: Sådan får du en stressfri flytning

De 6 største fejltagelser du skal undgå i din flytning

1. Manglende planlægning

1. Manglende planlægning - flytning

Hvis du ikke planlægger din flytning, så er der størst chance for at du laver store og mange fejltagelser. Du har ikke overblikket og heller ikke har en klar køreplan, der hjælper dig med at styre det hele. Den manglende plan er en stor hindring, der kan få dig til at overse mange ting og glemme andre ting.

2. Starte med at pakke alt for sent

Pakning i sidste øjeblik er årsag til mange ting, der ender med at få det hele til at gå galt. Det fører til stress og stress fører til at du skynder dig alt for meget. Det ender med at man laver mange flere fejltagelser. Og det resulterer tit i, at man ikke har pakket færdig i selve flyttedagen.

3. Ikke søge hjælp

5. Forkæl dine hjælpere - flyttetips

Du kan ikke klare alt alene. Måske hvis du har meget lidt, der skal flyttes. Men hvis du har mange ting, som mange andre, så får du svært ved at klare det hele selv.

Man tror man kan det hele selv, så man ender med ikke at søge hjælp. Eller så har man bare ikke lyst til det, fordi man ikke vil være til besvær for andre. Eller så er man for genert eller lignende. Men hvad end grunden er, så ender mange med at gøre det hele alene, selvom de har venner og familie, der gerne hjælper til.

4. Tilsidesætte sikkerhed

Sikkerhed burde være prioritet nr. 1. Især, når du flytter. Det er der mange, der ikke tænker på. Selvom der er tunge og store ting, der skal flyttes. Det sker tit, at folk kommer til skade, når de er i gang med at flytte. Alt for tunge flyttekasser, ting, der bare ligger over det hele, så man kan snuble over dem, ikke-kordinerede hjælpere, osv.

Det skal du til enhver pris undgå. Tilsidesæt aldrig din egen og andres sikkerhed.

5. Finde den helt forkerte professionelle hjælp

Nogle er så uheldige at finde flyttemænd, der ikke er, hvad de ser ud til. De bliver snydt og ender med at miste deres penge. Du skal sørge for at finde flyttemænd, du kan stole på. Undersøg de flyttemænd, du overvejer, grundigt før du laver en aftale med dem og ikke mindst, før du betaler for deres ydelser.

Det samme gælder hjælp til flytterengøring. Mange oplever at de rengøringsvirksomheder, som de har hyret til opgaven ikke dukker op eller udfører opgaven ikke-tilfredsstillende. Undersøg også de rengøringsvirksomheder, som du overvejer skal gøre rent for dig.

6. Glemme flytteforsikringer

6. Glemme flytteforsikringer

Hvis du skal sørge for din flytning selv, er det en god idé at lave en forsikringsaftale. Og hvis du skal bruge flyttemænd, skal du have læst grundigt i jeres aftale for at sikre dig, at de også er forsikret.

Møbler, tøj og alt andet, du tager med, kan gå i stykker. Og der er næsten altid noget, der går i stykker. Sørg for at være forsikret.

Skal du have hjælp til din flytterengøring?

KDK Rengøring header logo - Rengøring i Brørup, Holsted, Lindknud, Rødding og Kolding

Det kan vi sagtens hjælpe dig med!

Om det er en privat bolig eller en erhvervslokale, der skal have noget slutrengøring, kan vi sagtens klare opgaven.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud!

Udvalgte artikler

Indlæg skrevet af:

Ole Kristiansen

Ole Kristiansen

Flere artikler

erhvervsrengøring i vejen - KDK Rengøring
Ole Kristiansen

Erhvervsrengøring i Vejen

KDK Rengøring tilbyder erhvervsrengøring i Vejen Kommune til alle virksomhedsstørrelser. Alt fra små kontorer til store lagre og kontorer. Og alt fra enkelte opgaver til

Læs artiklen »
KDK Rengøring - Erhvervsrengøring i Vejen, Kolding og Esbjerg Kommunerne