erhvervsrengøring i vejen - KDK Rengøring

Erhvervsrengøring i Vejen

KDK Rengøring tilbyder erhvervsrengøring i Vejen Kommune til alle virksomhedsstørrelser. Alt fra små kontorer til store lagre og kontorer. Og alt fra enkelte opgaver til større, faste aftaler.

Med en base i Brørup i Vejen Kommune, ligger vi centralt mellem Kolding og Esbjerg Kommune og udfører dermed rengøringsopgaver i de tre nævnte kommuner.

Læs mere om, hvad vi kan hjælpe dig med og hvad du får ud af at få os til at udføre erhvervsrengøring i Vejen Kommune for dig og din virksomhed.

Relateret: Den store guide til erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring i Vejen - Opgavetyper

Der er tre typer for opgaver indenfor erhvervsrengøring i Vejen Kommune, som vi kan udføre for dig.

Erhvervsrengøring

flytterengøring i esbjerg flytterengøring i vejen erhvervsrengøring i esbjerg erhvervsrengøring i vejen - erhvervsrengøring i kolding - rengøring på kontor lager eller værksted

Vores almindelige erhvervsrengøring en ydelse, der kan bestilles som en engangsopgave eller som en fast aftale, hvor din virksomheds lokaler bliver rengjort efter en fast aftalt hyppighed. Hyppigheden kan være alt fra hver dag til en gang om måneden; alt efter dine og din virksomheds behov.

Erhvervsrengøring omfatter:

 • Afstøvning op til 180 cm (Vi kan dog også bruge afstøvere med teleskoper og afstøve løfter og høje hjørner)
 • Støvsugning
 • Vask af gulv
 • Rengøring af toilet, bad og køkken
 • KDK Rengøring bringer egne rengøringsudstyr og -artikler

 

Vores priser på erhvervsrengøring i Vejen kan findes på vores hovedside omkring erhvervsrengøring. De priser, du kan finde er for engangsydelser. Kontakt os for en bedre pris, hvis du vil lave en aftale med os.

Flytterengøring

KDK Rengøring tilbyder også flytterengøring i Vejen Kommune. Denne ydelser bliver tilbudt både til private og virksomheder.

Vores flytterengøringsydelse bliver udført med fuld tilfredshedsgaranti gennem vores egen og selvfølgelig også din kontrol af opgaven.

Flytterengøring er inklusivt:

 • Total afstøvning
 • Aftørring af alle vandrette overflader
 • Aftørring af skabe
 • Indvendig vinduespudsning
 • Gulvvask af alle gulve
 • KDK Rengøring bringer egne rengøringsudstyr og -artikler

Fuld service

erhvervsrengøring i esbjerg - erhvervsrengøring i vejen - erhvervsrengøring i kolding - fuld service

Vores Fuld service-ydelse er en udvidelse af vores almene erhvervsrengøringsydelse. Du får alle punkter under Erhvervsrengøring samt følgende punkter:

 • Hovedrengøring efter behov
 • Rydde op i alle rum
 • Affaldshåndtering
 • Indvendig vinduespudsning
 • Rengøring af køleskab
 • Andre rengøringsopgaver efter aftale
 • KDK Rengøring bringer selvfølgelig egne rengøringsudstyr og -artikler

 

Vores Fuld service-ydelse er for dem, der har brug for mere end almindelig rengøring. Du kan benytte ydelsen, om du har en fast aftale med os eller som en engangsydelse.

Fast aftale

Du og din virksomhed kan selvfølgelig lave en fast aftale med KDK Rengøring inden for alle slags ydelser.

Du kan vælge almindelig erhvervsrengøring eller fuld ydelse som en fast ydelse fra vores side. Hvis du har et flyttefirma, kan du eventuelt lave en aftale med os som underleverandører og tilbyde din virksomheds kunder flytterengøring.

Kontakt os i dag og få en god pris!

Hvorfor vælge KDK Rengøring som din rengøringspartner?

Du skal selvfølgelig vide, hvorfor du skal vælge os, igennem de værdier, som vi synes er de vigtigste for os og vores kunder.

Vores totale tilfredshedsgaranti

Vi er ikke ufejlbare, så selvfølgelig laver vi også fejl som alle andre. Men gennem vores totale tilfredshedsgaranti, er du garantere for at du, ja, er tilfreds med vores arbejde.

Vi er ikke færdige med vores opgave, før du er glad for, hvad vi har udført for dig.

Professionel arbejdsgang

For at sikre at du er fuldt ud tilfreds, har vi den rette arbejdsgang hos KDK Rengøring.

Når en opgave er udført, er der altid en leder, der tjekker om arbejdet er udført på en tilfredsstillende måde. Hvis det ikke er blevet udført korrekt, sættes rengøringspersonalet til at sørge for at fejlen er udbedret, inden du selv udfører din egen eventuelle kontrol.

Hvis du derimod skulle finde fejl, som rengøringspersonalet og lederen har overset, skal du bare kontakte os med det samme, så vi kan udbedre fejlen med det samme.

Faste og transparente priser

Du kan finde vores priser i vores hjemmeside. Det er der ikke mange rengøringsvirksomheder, der ikke gør. Grunden til, at de gør det, kan være forskellige.

Men vi derimod tror på, at faste og transparente priser er den bedste vej til at skabe tillid mellem rengøringsvirksomheden og kunden. Du får dermed ikke andre priser, end hvad andre af vores kunder får. Vi tror på lighed mellem vores kunder, om det er små, mellemstore eller store kunder.

Kontakt os i dag for erhvervsrengøring i Vejen Kommune

KDK rengøring hovedlogo - Rengøring i esbjerg vejen og kolding kommune

Efterspørgslen på erhvervsrengøring i Vejen Kommune er meget høj og udbuddet er mangelfuld. Især udbud i høj kvalitet til god pris.

KDK Rengøring tilbyder netop erhvervsrengøring i Vejen Kommune i høj kvalitet til god pris! Prøv os et par gange og se om din virksomhed kan bruge os eller ej. Du kan lave en fast aftale med os, kun hvis du er 100% tilfreds med vores arbejde.

Flere artikler

KDK Rengøring - Vi servicerer Esbjerg og Vejen Kommuner