Oftest stilledespørgsmål

Har du spørgsmål, du vil have svar på? Her får du vores oftest stillede spørgsmål og svarene på disse.

Generelle spørgsmål

KDK Rengøring opererer i Esbjerg og Vejen kommuner og deres respektive geografiske områder. Så vi gør også rent i for eksempel Ribe, Bramming, Holsted, Brørup, Rødding eller andre byer under de to kommuner.

Ydelser

Ja, miljøvenlig rengøring er tilgængelig som tilkøb hos KDK Rengøring.

Vi bestræber os altid på at udføre miljøvenlig rengøring i så meget omfang, det er muligt. Det er dog ikke altid muligt at udføre 100% miljøvenlig rengøring.
Miljøvenlige rengøringsmidler findes desværre ikke lige så omfattende som almindelige rengøringsmidler her i Danmark. Af den grund kan vi ikke altid udføre 100% miljøvenlig rengøring. Vi gør dog vores bedste at kunne nå op på 100% så hurtigt som muligt.

Bestilling, priser og betaling

Du kan bestille rengøring ved at udfylde vores formularer på hjemmesiden, skrive en chatbesked til os på hjemmesiden, kontakte os på Facebook eller Instagram, ringe os op på vores nummer, der kan findes på hjemmesiden, eller ved at sende os en e-mail.

Sikkerhed og forsikring

KDK Rengøring tager sikkerheden i dit hjem meget alvorligt. Alle vores rengøringsmedarbejdere er uddannede i sikkerhedsprotokoller og -procedurer. Vi sikrer, at alle medarbejdere er grundigt informeret om, hvordan de skal omgås kundens ejendele og privatliv. Desuden anvender vi kun sikre og godkendte rengøringsmidler og -udstyr for at sikre, at dit hjem forbliver sikkert og intakt under hele rengøringsprocessen.

KDK Rengøring - Vi servicerer Esbjerg og Vejen Kommuner