KDK rengøring hovedlogo - Rengøring i esbjerg vejen og kolding kommune

…tager skidtet for dig

flytterengøring i esbjerg - KDK Rengøring

Flytterengøring i Esbjerg

KDK Rengøring udfører flytterengøring i Esbjerg og omegn. Med vores slutrengøringsydelse får du rengøring i høj kvalitet til god pris.

Vores priser er fuldstændig transparente, og dermed får du ingen skjulte gebyrer eller tillæg. Du kan nemt se dem på vores side omkring flytterengøring.

Med KDK Rengøring får du et rengøringsfirma, du kan stole på og yder 100% tilfredshedsgaranti, der bliver understøttet af vores sublime arbejdsgang med hårde kontroller på vores rengøringspersonales udførte opgaver.

Relateret: Erhvervsrengøring i Esbjerg

Flytterengøring i Esbjerg Kommune

Med vores flytterengøring i Esbjerg og omegn, får du følgende punkter.

  • Total afstøvning
  • Aftørring af alle vandrette overflader
  • Aftørring af skabe
  • Indvendig vinduespudsning
  • Rengøring af komfur og ovn
  • Rengøring af bad og toilet
  • Rengøring af køkken generelt, herunder emhætte
  • Vask af vægge til klargøring af maling
  • Støvsugning og gulvvask
  • KDK Rengøring sørger selvfølgelig for rengøringsartikler og -udstyr

Processen med bestilling og udførsel af opgaven

flytterengøring esbjerg flytterengøring i vejen flytterengøring i kolding - slutrengøring private og erhverv

Vores proces er lige til.

Kontakt til KDK Rengøring

Du tager kontakt til os og fortæller om din situation: Hvornår du har behov for at vi udfører flytterengøring for dig og hvor du har brug for at vi skal udføre ydelsen for dig. 

Eventuelt kundebesøg

Hvis der er behov for det, besøger vi gerne dig og kigger på opgavens omfang og tager en god samtale med dig.

Her kan vi kigge på forhold som adgangsforhold som trapper, elevatorer og parkering.

Tilbud til dig

Når du vælger at få lavet et tilbud fra KDK Rengøring, får du et med det samme, da vi på nuværende tidspunkt ville vide, hvor stort et areal, vi skal udføre vores flytterengøring på.

Vores priser er gennemsigtige med faste kvadratmeterpriser, varslingstillæg og eventuelle tillæg, der har at gøre med etager og trapper, når der ikke er nogen elevator.

Accept, betaling og udførsel af flytterengøring

Du giver din accept på vores tilbud ved enten at give os besked mundtligt eller skriftlig eller ved at betale for fakturaen, der bliver sendt til dig sammen med tilbuddet.

Hvis du blot accepterer tilbuddet uden at betale, skal du have betalt fakturaen dagen før, vi udfører rengøringen for dig.

Når det aftalte tidspunkt kommer, udfører vi flytterengøringen for dig i din kommende forhenværende bolig eller din virksomhed snart tidligere lokaler.

Alt afhængigt af, hvor stor opgavens omfang er, kommer vil til at have en vis antal rengøringsmedarbejdere med.

Kontrol

Når vores personale har udført opgaven for dig eller din virksomhed, kommer der en leder og kontrollerer kvaliteten af rengøringen. Hvis der er noget, som lederen ikke er tilfreds med, bliver rengøringsmedarbejderne sat til at udbedre fejlen eller fejlene.Og det fortsætter sådan, indtil lederen, der har en høj kvalitetsstandard som medarbejderne, er tilfreds med arbejdet.

Du udfører selvfølgelig også din egen kontrol og hvis du synes, at der er mangler, vil lederen komme og besøge dig og derefter sætte rengøringsmedarbejder i gang igen.

Opgave udført med endnu en glad kunde

Vi er selvfølgelig først færdige, når du siger, at vi er færdige med opgaven. Og dermed efterlader vi dig rigtig glad for at du har sluppet for at skulle gøre rengøringsarbejdet selv og at du ikke behøver at lave mere.

Hvorfor vælge KDK Rengøring til at udføre din flytterengøring i Esbjerg?

flytterengøring esbjerg - slutrengøring private og erhverv 2

KDK Rengørings udførsler af flytterengøring i Esbjerg og omegn har indtil videre været en stor succes. Og det er der selvfølgelig en grund til. Her er et par grunde til, hvorfor du skal vælge os.

Kvalitet

Når vi udfører flytterengøring i Esbjerg, ligesom alle andre steder, udfører vi vores rengøringsopgaver i rigtig høj kvalitet.

Du læste ovenover vores kontroller, som vi udfører på vores opgaver. Det er god kvalitetssikring, mener vi selv. Og der er desværre mange andre, der ikke udfører nok kontroller på dem selv. Det undgår du med os, med et resultat på ekstremt højt kvalitetsniveau.

Vores priser

KDK Rengøring udfører opgaver i rigtig høj kvalitet til rigtig gode priser. Vi mener selv, at vores priser er bæredygtige nok til at vi kan klare os godt som en virksomhed, aflønne vores medarbejdere godt og samtidigt give dig store besparelser.

En rengøringsvirksomhed du kan stole på

Vi mener, at kvalitet og priser er ekstremt vigtige, men det er endnu vigtigere, at du kan stole på os. At du kan stole på, at vi passer på dine ting. Og ikke mindst at du kan stole på, at vi udfører opgaven uden problemer.

Flytterengøring i Esbjerg og omegn udført af KDK Rengøring

KDK rengøring hovedlogo - Rengøring i esbjerg vejen og kolding kommune

Vi udfører meget tit flytterengøring i Esbjerg og omegn for private, virksomheder og det offentlige. Skal vi også udføre din flytterengøring for dig? Kontakt os i dag og lav en aftale med os!

Udvalgte artikler

Indlæg skrevet af:

Ole Kristiansen

Ole Kristiansen

Flere artikler

KDK Rengøring - Erhvervsrengøring i Vejen, Kolding og Esbjerg Kommunerne