KDK rengøring hovedlogo - Rengøring i esbjerg vejen og kolding kommune

…tager skidtet for dig

Sådan får du en stressfri flytning

Sådan får du en stressfri flytning

En flytning er nærmest aldrig stressfri. Det er træls, for det behøver det ikke altid at være. Faktisk aldrig. Vi gør det nemlig sværere for os selv, når vi gør ting, som selv stresser os og giver flytningen skylden.

Selvfølgelig er der masser af ting, der skal gøres. Og det er dig, der er ansvarlig for disse opgaver skal laves i rette tid. For det er ofte det, der stresser os: Opgaver, der ikke er fuldført i rette tid. Du kan gøre mangt og meget for at undgå den følelse. Du kan have en stressfri flytning.

Og det kan du gøre ved brug af vores fantastiske gode råd.

Relateret: 25 flyttetips, der gør din flytning nemmere

Flyttetips til en stressfri flytning

1. Start i rigtig god tid

1. Start i rigtig god tid - stressfri flytning

Vores første gode råd til en stressfri flytning:

Jo mere tid, du giver dig selv til at pakke, desto mindre stressfuldt bliver din flytning. Start tidligt. Hvor tidligt? Lige så snart du ved, at du skal flytte. Altså gerne flere måneder, før du faktisk flytter.

En længere periode sikrer dig, at du kan få lavet samme opgaver, du skal have lavet, end at du skal gøre det i meget kort tid. Kort tid med masser af opgaver er lig med masser af stress. Undgå det så godt som muligt.

Det kan være svært at se, hvorfor man skal starte så tidligt. Flytningen føles nok ikke engang reelt endnu, og du har måske lidt svært ved at se, om det overhovedet kommer til at ske. Men det kommer det til. Så indse, at det kommer til at ske og start med forberedelserne og udførslen af opgaverne, så tidligt som muligt.

2. Planlæg flytningen ordentligt

En god planlægning går langt, hvis man skal have en stressfri flytning. Rigtig langt endda. En plan giver dig overblikket, der gør din flytning ret stressfrit. Det er ofte, når vi ikke har styr på tingene, at vi bliver mest stressfyldte. Og du har styr på dine ting med en plan.

Planlæg en stressfri flytning ned til mindste detalje. De ting, vi ikke har styr på, er ofte dem, der gør at vi undgår stressfrie perioder.

Relateret: 8 tips til en miljørigtig flytning

3. Kom af med ting, der ikke er brug for

3. Kom af med ting, der ikke er brug for - stressfri flytning

Det kan nemt blive uoverskueligt, fordi man har så mange ting. Det kender du godt, ikke? Gør det nemmere for dig selv og kom af med ting, som du aldrig får brug for igen. Ikke nok med at det gør det mere overskueligt, det kan også gøre din flytning billigere.

Sælg de ting, du kan sælge. Sælg dem på Facebook Marketplace, DBA og GulogGratis. Eller hold et lille loppemarked i din forhave eller garage. Giv en masse ting væk, som andre kan have god gavn af. Donationer til genbrugsbutikker er en god måde at give tilbage til samfundet på. De ting, du ikke kan sælge eller donere, gør du bedst ved at smide ud.

4. Én ting ad gangen

Lav en plan og hold dig til planen. Lad venligst være med at prøve at lave alle opgaver på én gang. Det kan du ikke, det kan jeg ikke, det er der ingen, der kan. Du bliver ikke færdig tidligere end ventet på den måde. Du stresser bare dig selv og trætter dig selv på samme tid.

Hold dig til én ting ad gangen. Èn opgave ad gangen. Når du planlægger, kan du planlægge at rydde ét rum ad gangen. Som du kan gøre her.

5. Lyt til din krop

Hold en pausedag, når du har brug for det. Lyt til din krop og dig selv. Hvad har du brug for? Har du brug for at slappe lidt af og måske tage en tur på stranden? Så gør det. Du fortjener det. Og undgå at stresse over at du ikke laver noget som helst. Glem alt om din flytning, når du holder en fridag. Det er det, det handler om.

6. Find professionel hjælp

6. Find professionel hjælp - stressfri flytning

Du behøver ikke lave alt selv. Du har sikkert nogle venner og familiemedlemmer, der er mere end villige til at hjælpe dig. Spørg dem om de ikke vil. Du bliver overrasket over, hvem der vil det.

Hent også professionel hjælp til din flytning. Du kan få en rengøringsvirksomhed som KDK Rengøring til at udføre din flytterengøring, få hjælp af et flyttefirma til pakningen og transport af dine ting og meget mere.

Relateret: 11 effektive rengøringstips til en hurtig rengøring

Skal du have hjælp til en stressfri flytning?

Vi fra KDK Rengøring kan hjælpe dig med at have en stressfri flytning. Vi kan nemlig udføre slutrengøringen for dig. Eventuelt kan vi også henvise et flyttefirma, så I får en mere stressfri flytning. Vi udfører flytterengøring for private, erhverv og det offentlige!

Kontakt os i dag og tag en snak med os!

Relateret: De 6 største fejltagelser du skal undgå i din flytning

Udvalgte artikler

Indlæg skrevet af:

Ole Kristiansen

Ole Kristiansen

Flere artikler

erhvervsrengøring i vejen - KDK Rengøring
Ole Kristiansen

Erhvervsrengøring i Vejen

KDK Rengøring tilbyder erhvervsrengøring i Vejen Kommune til alle virksomhedsstørrelser. Alt fra små kontorer til store lagre og kontorer. Og alt fra enkelte opgaver til

Læs artiklen »
flytterengøring i Kolding - KDK Rengøring
Ole Kristiansen

Flytterengøring i Kolding

KDK Rengøring udfører flytterengøring i Kolding og omegn. Med vores slutrengøringsydelse får du rengøring i høj kvalitet til god pris. Vores priser er fuldstændig transparente,

Læs artiklen »
KDK Rengøring - Erhvervsrengøring i Vejen, Kolding og Esbjerg Kommunerne